Στιγμές αγωνίας για τον Άρη και την Αντρούλα - Λείπουν από την 1η Απριλίου - Δείτε φωτογραφία τους

Στιγμές αγωνίας για τον Άρη και την Αντρούλα - Λείπουν από την 1η Απριλίου - Δείτε φωτογραφία τους

Οι ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 23 ετών και ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΜΠΙΤΖΑ 19 ετών, απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στην Πάφο, από την 1η Απριλίου, 2026.

Ο 23χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70 μ. περίπου, με καστανά κοντά μαλλιά.

Η 19χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65 μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά και τατουάζ στο λαιμό, στα χέρια και στις παλάμες.

Αυτοί διακινούνται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA VITZ, χρώματος γκρίζου με αριθμούς εγγραφής KLC917.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE