LIFESTYLE

Έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων το «Star Wars»

Έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων το «Star Wars»

Το ρεκόρ όλων των εποχών σε εισπράξεις στην πρώτη ημέρα προβολής έσπασε η νέα, πολυαναμενόμενη, έβδομη ταινία της σειράς Star Wars "Η Δύναμη Ξυπνάει", με 57 εκατομμύρια δολάρια στα box office των ΗΠΑ και του Καναδά μόνο το βράδυ της Πέμπτης ενώ οι πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως μέσα σε δύο ημέρες έφτασαν τα 130 εκατ. δολάρια.

Η ταινία ξεπέρασε έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 43,5 εκατ. δολαρίων που είχε πετύχει το 2011 η ταινία "Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου 2", η τελευταία της σειράς, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου. Η ταινία "Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει" έκανε πρεμιέρα σε 12 χώρες την Τετάρτη και σε άλλες 32 την Πέμπτη. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων το Σαββατοκύριακο μπορεί να σπάσουν και το αντίστοιχο ρεκόρ που είχε πετύχει τον περασμένο Ιούνιο η ταινία Jurassic World με 208,8 εκατ. δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 512 εκατ. σε όλον τον κόσμο.

"Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ και αυτό προμηνύει (καινούρια ρεκόρ) το Σαββατοκύριακο", σύμφωνα με την εταιρεία Rentrak.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top