Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία – Εκτεταμένες ζημιές στο σαλόνι

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία – Εκτεταμένες ζημιές στο σαλόνι

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ιδιωτική οικία στο Φρέναρος της επαρχίας Αμμοχώστου προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες (04/04), στις 16:56, λήφθηκε ανταπόκριση για πυρκαγιά σε σαλόνι ιδιωτικής οικίας στο Φρέναρος Αμμοχώστου.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο σαλόνι της οικίας, ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε και η βαφή ολόκληρης της οικίας.

*Φωτογραφία αρχείου 

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE