Ανείπωτη θλίψη για υποψήφιο Βουλευτή – «Έφυγε» ο παππούς του - «Να αγαπάτε τον Χριστό και την Παναγία μας έλεγε»

Ανείπωτη θλίψη για υποψήφιο Βουλευτή – «Έφυγε» ο παππούς του - «Να αγαπάτε τον Χριστό και την Παναγία μας έλεγε»

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την Άμεση Δημοκρατία, Δημήτρης Σούγλης, καθώς αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του παππού, Παναγιώτη Γεράνη, ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 102 ετών.

Όπως ανέφερε συγκινημένος ο Δημήτρης Σούγλης σε ανάρτησή του, ο παππούς του συνήθιζε να τους προτρέπει: «Να αγαπάτε τον Χριστό και την Παναγία μας. Να είστε στην αγκαλιά Τους», λόγια που, όπως σημείωσε, θα τον συνοδεύουν για πάντα.

Η απώλειά του αφήνει πίσω ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και μια πολύτιμη παρακαταθήκη αξιών και πίστης.

«Καλή αντάμωση παππού μου», έγραψε κλείνοντας το συγκινητικό του μήνυμα.

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE