ΒΙΝΤΕΟ - Επίθεση σε διαιτητή: Ποια η κατάσταση της υγείας του θύματος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια

ΒΙΝΤΕΟ - Επίθεση σε διαιτητή: Ποια η κατάσταση της υγείας του θύματος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με το περιστατικό επίθεσης σε βοηθό διαιτητή που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε αγώνα της επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρωνας Βύρωνος σημείωσε ότι «το θύμα υπέστη κάταγμα αυχένα, αλλά παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία»

Υπενθυμίζουμε ότι φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Κυνηγών, το οποίο με ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας (04/05) τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίου.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE