Πάφος: Πήγε για αναρρίχηση αλλά... ήθελε Πυροσβεστική για την κατάβαση

Πάφος: Πήγε για αναρρίχηση αλλά... ήθελε Πυροσβεστική για την κατάβαση

Νεαρός άνδρας επιχείρησε την Τετάρτη (23/12) το απόγευμα να κάνει αναρρίχηση, φαίνεται όμως πως δεν ήταν η τυχερή του ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, νεαρός άνδρας επιχείρησε το απόγευμα της Τετάρτης για να κάνει αναρρίχηση σε πλαγιά της Περιοχής Ίνειας, κοντά στο Στρατόπεδο.

Κάτω από  άγνωστες συνθήκες μπλόκαρε ο μηχανισμός αναρρίχησης την ώρα που βρισκόταν στην πλαγιά με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πόλης Χρυσοχοούς όσο και η ΕΜΑΚ, όπου έσπευσαν στην περιοχή για να βοηθήσουν τον νεαρό.

Φαίνεται πως ο μηχανισμός αναρρίχησης ξεμπλόκαρε και ο νεαρός κατέβηκε χωρίς να τραυματιστεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE