Mr Cyprus: Άντρας προσφέρει 3000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου για να… (ΦΩΤΟ)

Mr Cyprus: Άντρας προσφέρει 3000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου για να… (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Όσοι ασχολούνται θα ξέρουν ήδη, πως ο χώρος του μόντελιγκ είναι μεν λαμπερός αλλά κρύβει και πολλές παγίδες.

Ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, όπως ο ίδιος ανήρτησε στο λογαριασμό στο facebook, δηλώνει πως δεν είναι ομοφοβικός, ωστόσο δεν πρόκειται να δεχτεί καμία ανήθικη πρόταση, προκειμένου να «κερδίσει» κάποιες δουλειές.

Αρνήθηκε μάλιστα και πρόταση, το ύψος της οποίας έφτανε μέχρι και τις τρεις χιλιάδες ευρώ.

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE