«On air» πειράγματα για το νέο look του Κώστα Νάνου – Η ατάκα της Κατερίνας Αγαπητού που «άναψε φωτιές»
13.05.2026 - 09:10
Μια ευχάριστη και άκρως αυθόρμητη στιγμή επεφύλασσε η έναρξη της σύνδεσης στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», με την Κατερίνα Αγαπητού να μην αφήνει ασχολίαστη την ανανεωμένη εμφάνιση του συναδέλφου της, Κώστα Νάνου.
Η παρουσιάστρια, με την γνωστή της διάθεση για χιούμορ, έσπευσε να παρατηρήσει το διαφορετικό χτένισμα του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως σήμερα το μαλλί του έδειχνε ιδιαίτερα περιποιημένο.
Η παρατήρηση της Κατερίνας Αγαπητού, ότι τα είχε τραβήξει όλα προς τα πίσω, έφερε μια αμήχανη αλλά γελαστή αντίδραση από τον Κώστα Νάνο, ο οποίος παραδέχθηκε πως κάθε μέρα κάνει την ίδια προσπάθεια, όμως το αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης και συγχρονισμού με την ώρα της ζωντανής σύνδεσης. Η συζήτηση μάλιστα πήρε μια ακόμα πιο τρολ τροπή, όταν η παρουσιάστρια αστειεύτηκε λέγοντας πως αν περιμένει κανείς πολλή ώρα στο κρύο, μπορεί στο τέλος να καταλήξει μέχρι και με... περμανάντα.
Το αποκορύφωμα του τηλεοπτικού διαλόγου ήρθε όταν η ομάδα στο κοντρόλ φαίνεται να βρήκε μια ομοιότητα του δημοσιογράφου με κάποιο γνωστό πρόσωπο, την οποία όμως η Κατερίνα Αγαπητού αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει στον «αέρα».
Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.