«On air» πειράγματα για το νέο look του Κώστα Νάνου – Η ατάκα της Κατερίνας Αγαπητού που «άναψε φωτιές»

«On air» πειράγματα για το νέο look του Κώστα Νάνου – Η ατάκα της Κατερίνας Αγαπητού που «άναψε φωτιές»

Μια ευχάριστη και άκρως αυθόρμητη στιγμή επεφύλασσε η έναρξη της σύνδεσης στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», με την Κατερίνα Αγαπητού να μην αφήνει ασχολίαστη την ανανεωμένη εμφάνιση του συναδέλφου της, Κώστα Νάνου.

Η παρουσιάστρια, με την γνωστή της διάθεση για χιούμορ, έσπευσε να παρατηρήσει το διαφορετικό χτένισμα του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως σήμερα το μαλλί του έδειχνε ιδιαίτερα περιποιημένο.

​Η παρατήρηση της Κατερίνας Αγαπητού, ότι τα είχε τραβήξει όλα προς τα πίσω, έφερε μια αμήχανη αλλά γελαστή αντίδραση από τον Κώστα Νάνο, ο οποίος παραδέχθηκε πως κάθε μέρα κάνει την ίδια προσπάθεια, όμως το αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης και συγχρονισμού με την ώρα της ζωντανής σύνδεσης. Η συζήτηση μάλιστα πήρε μια ακόμα πιο τρολ τροπή, όταν η παρουσιάστρια αστειεύτηκε λέγοντας πως αν περιμένει κανείς πολλή ώρα στο κρύο, μπορεί στο τέλος να καταλήξει μέχρι και με... περμανάντα.

​Το αποκορύφωμα του τηλεοπτικού διαλόγου ήρθε όταν η ομάδα στο κοντρόλ φαίνεται να βρήκε μια ομοιότητα του δημοσιογράφου με κάποιο γνωστό πρόσωπο, την οποία όμως η Κατερίνα Αγαπητού αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει στον «αέρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.