Θρίλερ στη Δεκέλεια: «Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» για το απανθρακωμένο πτώμα – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Θρίλερ στη Δεκέλεια: «Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» για το απανθρακωμένο πτώμα – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών των Βρετανικών Βάσεων (ΒΒ) μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένης σορού στην περιοχή της Δεκέλειας. Η Αστυνομία τηρεί στάση αναμονής, αξιολογώντας όλα τα σενάρια για την υπόθεση.

​Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, η έρευνα βρίσκεται σε ενεργό στάδιο, με τους ανακριτές να συλλέγουν και να αξιολογούν σχολαστικά κάθε διαθέσιμο αποδεικτικό στοιχείο από τη σκηνή.

​Οι Αρχές χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως ιδιαίτερα σύνθετη, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η σορός δεν επιτρέπουν ακόμη ασφαλή συμπεράσματα. ​«Δεν έχει αποκλειστεί καμία εκδοχή, καθώς η διαδικασία συλλογής στοιχείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

​Με φόντο τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομία των ΒΒ απευθύνει σαφή έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε είδους εικασία.

​«Καλούμε το κοινό να επιδείξει υπομονή και να αποφεύγει τις υποθέσεις μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE