Θρίλερ στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 53χρονο για την αρπαγή παιδιού – Ποιος ο ρόλος του

Θρίλερ στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε 53χρονο για την αρπαγή παιδιού – Ποιος ο ρόλος του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής ανηλίκου που συγκλόνισε τη Λεμεσό την Τετάρτη 13 Μαΐου, με τις διωκτικές αρχές να προχωρούν αργά το βράδυ στη σύλληψη ενός 53χρονου άνδρα.

Ο συλληφθείς φέρεται να είναι το πρόσωπο που λειτούργησε ως ο «συνδετικός κρίκος» και άμεσος συνεργός του 29χρονου Τουρκοκύπριου πατέρα.

​Ο πατέρας φαίνεται πως είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό του. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο 29χρονος εισήλθε στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενο σημείο και επιβιβάστηκε σε λευκό όχημα ενοικιάσεως, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο 53χρονος. Οι δύο άνδρες μετέβησαν στην κοινότητα Μανδριά, όπου ο πατέρας άρπαξε δια της βίας το δίχρονο αγοράκι, πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

​Η υπόθεση πήρε ακόμα πιο προκλητική τροπή όταν λίγες ώρες αργότερα ο καταζητούμενος πατέρας ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με το παιδί μέσα σε αυτοκίνητο. Οι αρχές εκτιμούν ότι το οπτικό υλικό έχει ληφθεί στα κατεχόμενα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο δράστης κατάφερε να διαφύγει άμεσα από τη Δημοκρατία.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εγκληματικότητα, ενώ εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2025 για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE