LIFESTYLE

Τα σχήματα του χειμώνα στα μπουζούκια της Αθήνας

Τα σχήματα του χειμώνα στα μπουζούκια της Αθήνας

Bρισκόμαστε σε περίοδο εορτών και τα μπουζούκια της Αθήνας προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη των υποχρεώσεων τους με πολλά ενδιαφέροντα και αγαπημένα σχήματα να υπόσχονται ατελείωτες νύχτες διασκέδασης.

Αναλυτικότερα συναντάμε τα εξής:

Καρράς - Μαζωνάκης - Έναστρον

Μάλλον η έκπληξη της σεζόν που ξεκινάει, στη νυχτερινή Αθήνα είναι η συνεργασία του Βασίλη
Καρρά με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Έναστρον. Οι αμέτρητες επιτυχίες αλλά και η εξαιρετική τους χημεία με τον κόσμο είναι αυτά που τους έχουν κάνει νούμερο 1 στο είδος τους τα τελευταία χρόνια και ο συνδυασμός τους πάνω στη σκηνή αναμένεται εκρηκτικός. Με δεδομένη την επιτυχία οι δύο καλλιτέχνες καλούνται για ακόμη μια φορά να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Να ξεσηκώσουν τον κόσμο βάζοντας φωτιά στη νύχτα.

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι στο Έναστρον για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού την περασμένη χρονιά ολοκλήρωσε στο ίδιο μαγαζί τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Στέλιο Ρόκκο. Εν αναμονή λοιπόν για ένα από τα ισχυρότερα σχήματα του χειμώνα.


Θεοδωρίδου - Θεοφάνους - VOX

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα αλλάξει στέκι αυτή τη σεζόν αλλά όχι και συνεργάτη. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τον προηγούμενο χρόνο το πρόγραμμα που εμπνεύστηκαν με τον Γιώργο Θεοφάνους θα το μεταφέρουν ακόμα πιο εμπλουτισμένο στο Vox. Οι δυο τους έχουν αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα δίδυμα στον χώρο του τραγουδιού αφου εδώ και πάνω από μια δεκαετία μας χαρίζουν πολύ όμορφα τραγούδια, εκείνος από τη θέση του συνθέτη-στιχουργού κι εκείνη από αυτή της ερμηνεύτριας.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν βεβαίως οι αμέτρητες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και πολλές από τις επιτυχίες που ο Γιώργος Θεοφάνους έχει δώσει σε άλλους τραγουδιστές. Η συνέχεια, το χειμώνα από την πίστα του Vox λοιπόν.

Σαμπάντης - Τάμτα - ACRO

H συνεργασία αυτή καλά κρατεί. Και πως θα μπορούσε να σταματήσει μετά τον περσινό πάταγο που έκανε στη νυχτερινή Αθήνα. Γιώργος Σαμπάνης και Τάμτα σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό με τις περσινές τους εμφανίσεις στο Acro και το ίδιο έχουν σκοπό να κάνουν και τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Σαμπάνης σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα έχει καταφέρει να χωρέσει τα τραγούδια όχι μόνο που έχει πει αλλά και εκείνα που έχει γράψει ως συνθέτης για άλλους καλλιτέχνες.

Φυσικά από το πρόγραμμα και των δύο δεν λείπουν και τα τραγούδια όλων των ειδών που κάνουν το πρόγραμμά τους τόσο ξεχωριστό. Ραντεβού στο Acro λοιπόν με τους δύο νεαρούς τραγουδιστές που έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν υπέροχα τα βράδια μικρών και μεγάλων.Acro Club - Σαμπάνης για μοναδικές νύχτες και αυτό το χειμώνα.


Κιάμος - Καλλή - CLUB 22

Με φόρα από την καλοκαιρινή τους επιτυχία έρχονται Πάνος Κιάμος και Στέλλα Καλλή για να τους απολαύσει και το κοινό της Αθήνας μετά από εκείνο της Θεσσαλονίκης. Ο Πάνος Κιάμος θα συνεχίσει σε γνώριμα λημέρια αφού θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Club 22.

Η Στέλλα Καλλή που έχει κάνει δυνατή εκκίνηση στο χώρο του τραγουδιού θα είναι στο πλάι του μαγνητίζοντας για ακόμη μια φορά τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τη φωνή της. Με «ηγέτη» τον Πάνο Κιάμο λοιπόν για άλλη μια χρονιά το Club 22 θα ανοίξει τις πόρτες του για το ξεκίνημα άλλης μια χρονιάς γεμάτη ξέφρενο γλέντι.


Πάολα - Αργυρός - Theatro Music Hall

Η Πάολα θα είναι και πάλι στο Teatro music hall αλλά αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έναν τραγουδιστή που εκπλήσσει ευχάριστα αφού εκτός από τα τραγούδια του που γίνονται επιτυχίες σε χρόνο αστραπή, τον περασμένο χειμώνα δοκίμασε τις δυνατότητες του σαν πρώτο όνομα στο Posidonio και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Τη νέα σεζόν λοιπόν θα μετακομίσει στο Teatro music hall στο πλάι της Πάολα και οι δυο τους θα ξεσηκώσουν τον κόσμο όπως ξέρουν καλά. Η Πάολα έχοντας τραγουδήσει τα προηγούμενα χρόνια στο ίδιο μαγαζί με Βασίλη Καρρά και Παντελή Παντελίδη συνεχίζει δυναμικά και όπως και τις προηγούμενες σεζόν έτσι κι αυτή θα είναι η καλύτερη οικοδέσποινα της νύχτας.

Αντύπας - Μενιδιάτης - Frangelico

Περνώντας από την παραλιακή δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σου στη μαρκίζα του Frangelico που είναι πάντα άκρως ενδιαφέρουσα με τους καλλιτέχνες που την κοσμούν. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος αφού στο μαγαζί θα τραγουδούν δύο πολύ δυνατά χαρτιά στο χώρο της διασκέδασης. Αντύπας - Μενιδιατης θα έχουν τα ηνία της διασκέδασης στο Frangelico και αναμένεται να βάλουν φωτιά στην πίστα.

Ο Αντύπας έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι από τα top ονόματα και η επιλογή για ξέφρενες νύχτες. Σε ένα πρόγραμμα λοιπόν για μικρούς και μεγάλους αναμένεται το γλέντι να χτυπήσει κόκκινο.

Ρουβάς - Club Villa Mercedes

Ο Σάκης Ρουβάς έχει στο αίμα του το να πρωτοπορεί και να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές του. Μάλλον κάτι τέτοιο είχε φέτος στο μυαλό του και αποφάσισε να κάνει τις εμφανίσεις του στο Villa Mercendes. To γνωστό club θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ ότι το έχουν συνηθίσει.

Η αλλαγή του σε live club θα ταράξει την νυχτερινή Αθήνα, πόσο μάλλον όταν σε αυτό το εγχείρημα επικεφαλής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι εντυπωσιακό αφού Σάκης Ρουβάς - Villa Mercendes μας έχουν συνηθίσει μόνο σε φαντασμαγορικά θεάματα.

Βέρτης - Κέντρο Αθηνών

Πιστός στο ραντεβού του με τους θαυμαστές του θα είναι και αυτό τον χειμώνα ο Νίκος Βέρτης. Φυσικά Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν χωριστές πορείες αφού μετά την περσινή τους επιτυχία η συνέχεια ήταν σχεδόν αναμενόμενη. Η πρώτη συνάντηση ήταν σχεδόν μια δεκαετία πριν όταν ο Νίκος Βέρτης είχε κάνει μια απίστευτη πορεία με το πρόγραμμα να συνεχίζεται για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο κάνοντας την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλάει. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά την περασμένη σεζόν με τον κόσμο να κατακλύζει κάθε βράδυ το κέντρο.

Ύστερα από δέκα χρόνια δισκογραφικής πορείας ο καλλιτέχνης απαριθμεί δεκάδες επιτυχίες αλλά και αμέτρητους θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε του μουσική κίνηση. Το απέδειξαν στις περσινές του εμφανίσεις και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στις φετινές. Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών θα αποτελέσουν για ακόμη μια χρονιά μια από τις δυνατότερες επιλογές για όμορφα μουσικά βράδια.

Σχοινάς - Φωταέριο 4711

Η εποχή των '90s μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, όμως οι επιτυχίες του Διονύση Σχοινά αποδεικνύονται διαχρονικές. Ο καλλιτέχνης θα συνεχίσει την πορεία του στο Φωταέριο 4711 -Σχοινάς.Το μαγαζί θα αλλάξει διεύθυνση και από τον χώρο της «Αυτοκίνησης» όπου βρισκόταν πέρσι, θα μεταφερθεί σε αυτόν του Φωταερίου.

Φυσικά ο Διονύσης Σχοινάς θα είναι και πάλι εκεί να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Διονύσης Σχοινάς 4711 έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό δίδυμο τα τελευταία χρόνια. Ο καλλιτέχνης για άλλη μια χρονιά θα κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στους θαυμαστές του, που τον ακολουθούν κατά πόδας, ξεσηκώνοντάς τους παντρεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος με της σημερινές σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι.

Ρόκκος - Αυτοκίνηση

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Στέλιο Ρόκκο να τραγουδάει σε μεγάλα κέντρα και να κάνει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως τον Βασίλη Καρρά, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου κ.α.. Τη φετινή σεζόν θα αναλάβει τα ηνία ενός μαγαζιού εξ ολοκλήρου και αυτό θα είναι η Αυτοκίνηση. Το ιστορικό κέντρο επιστρέφει δυναμικά και αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στη νυχτερινή Αθήνα και μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο σίγουρα φτιάχνουν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα του χειμώνα.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής αναλαμβάνει ένα μεγάλο στοίχημα καθώς θα είναι από τις λίγες περιπτώσεις νυχτερινών κέντρων που θα έχουν ένα μόνο μεγάλο όνομα αλλά σίγουρα θα βγει νικητής αφού έχει μάθει να κάνει τον κόσμο να περνά υπέροχα βράδια παρασύροντάς τον με τις εξαίσιες δημιουργίες του και τη μελωδική φωνή του.

Πλούταρχος - Ποσειδώνιο

Μια ακόμα μεγάλη επιστροφή σε παλιά λημέρια είναι αυτή του Γιάννη Πλούταρχου στο Ποσειδώνιο. Οι θαυμαστές του την ονειρεύονταν χρόνια και εκείνος αποφάσισε φέτος να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο με το μαγαζί να είναι κάθε βράδυ ασφυκτικά γεμάτο. Οι εμφανίσεις διακόπηκαν μόλις για λίγες μέρες για λόγους ξεκούρασης και συνεχίζονται με αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Γιάννης Πλούταρχος και Ποσειδώνιο συνέδεσαν τα ονόματα τους πριν από περίπου μια δεκαετία και η επιτυχία του διδύμου ήταν τεράστια.10 χρόνια μετά βρίσκονται ξανά και δημιουργούν ένα δίδυμο τρελής διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Βιτάλη - Ασλανίδου - Μουσική Σκηνή Φως

Μπορεί να μην τις έχουμε δει ξανά μαζί στη σκηνή, όμως ο συνδυασμός τους μόνο εξαιρετικός μπορεί να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία. Το «Φως» θα φιλοξενεί στη σκηνή του την Ελένη Βιτάλη και τη Μελίνα Ασλανίδου το φετινό χειμώνα και το μόνο βέβαιο είναι πως η συνύπαρξη αυτή θα αποτελέσει ένα από τα πιο ξεχωριστά γεγονότα της σεζόν.

Δύο μοναδικές ερμηνεύτριες δίνουν το ραντεβού τους σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της Αθήνας και μας υπόσχονται βραδιές μεγάλων συγκινήσεων. Με πορεία πολλών ετών στο βιογραφικό τους και με ατελείωτες επιτυχίες, οι δύο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και αναμφίβολα θα διατηρήσουν μια από τις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού στη νυχτερινή διασκέδαση.

Οικονομόπουλος - Χολίδης - Fever

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους στην πίστα του Fever φέτος, και το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό. Οικονομόπουλος -Χολίδης συνεργάζονται μαζί για πρώτη φορά και είναι πανέτοιμοι να κερδίσουν ακόμα ένα στοίχημα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο πρώτος εμφανίζεται στην ίδια πίστα εδώ και χρόνια και έχει αποδείξει ξανά και ξανά πως έχει τα εχέγγυα για να παραμένει σε μια τόσο μεγάλη σκηνή, αφού ο ίδιος είναι εξαιρετικός και το κοινό του απλά… τον αποθεώνει κάθε φορά. Και τώρα έρχεται να ολοκληρώσει το σχήμα του Fever ο Χρήστος Χολίδης που ξέρουμε καλά πως είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών. Και η μουσική συνάντηση αυτή πολύ ξεχωριστή!

Ρέμος - Διογένης Στούντιο

Στο νυχτερινό κέντρο στην οδό Συγγρού και Αμφιθέας όπου εδώ και πολλά χρόνια δεσπόζει το Διογένης Studio θα συναντήσουμε ακόμη μια χρονιά τον απολαυστικό Αντώνη Ρέμο που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει χειμώνα- καλοκαίρι.

Διογένης Ρέμος για το χειμώνα 2015-2016 σε μια μουσική συνάντηση με το συγκρότημα Μέλισσες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top