Συνελήφθη 50χρονος στο εξωτερικό για «τρύπα» €800.000 σε εταιρεία της Λεμεσού

Συνελήφθη 50χρονος στο εξωτερικό για «τρύπα» €800.000 σε εταιρεία της Λεμεσού

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από διευθυντή και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χώρα του εξωτερικού, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, ενώ χθες μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους €800.000 περίπου, από εταιρεία στη Λεμεσό, μεταξύ των ετών 2016 – 2019.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE