Σοκαριστικό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Όχημα προσέκρουσε σε τοίχο και μετά σε μεταλλικό κιγκλίδωμα - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Όχημα προσέκρουσε σε τοίχο και μετά σε μεταλλικό κιγκλίδωμα - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Στις 04:30 έγινε ανταπόκριση για τροχαία οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας παρά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τηνΠυροσβεστική Υπηρεσία, ιδιωτικό όχημα παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε τοίχο και στην συνέχεια στο μεταλλικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Ένα άτομο (άντρας) 63 ετών απεγκλωβίστηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν: Διασωστικό και Πυροσβεστικό όχημα με τις ομάδες τους.

 

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE