Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου: Στο Νοσοκομείο δύο αστυνομικοί - Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και χαρτοκόπτη

Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου: Στο Νοσοκομείο δύο αστυνομικοί - Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και χαρτοκόπτη

Επεισοδιακή τροπή έλαβε η σύλληψη 29χρονου άνδρα το απόγευμα του Σαββάτου στην επαρχία Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:30 το απόγευμα μέλη της Δύναμης μετέβησαν σε κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης λόγω μη παρουσίας του σε υποθέσεις που εκδικάζονταν ενώπιον δικαστηρίου.

Κατά τον εντοπισμό του έξω από την οικία του, ο 29χρονος φέρεται να αντέδρασε βίαια, κρατώντας μαχαίρι και λεπίδα χαρτοκόπτη, με τα οποία απειλούσε τα μέλη της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκαλώντας εκδορές στα χέρια δύο εξ αυτών. Παρά την αντίσταση που προέβαλε, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου έτυχαν των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και πρώτων βοηθειών. Αφού έλαβαν εξιτήριο, αποχώρησαν από το νοσηλευτήριο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις γύρω από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE