ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σταυρού – Στρόβολος: Μπράβο στον συμπολίτη μας! – Απέτρεψε ληστεία καταδιώκοντας τους δράστες

Σταυρού – Στρόβολος: Μπράβο στον συμπολίτη μας! – Απέτρεψε ληστεία καταδιώκοντας τους δράστες

Ο απλός πολίτης μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για τον περιορισμό εγκληματικών ενεργειών κι αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά.

Στην προκειμένη περίπτωση, άνδρας που διέμενε σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Σταυρού απέτρεψε διάρρηξη και ληστεία καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/12) κι ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του άκουσε θόρυβο και όταν βγήκε στο μπαλκόνι διαπίστωσε ότι δυο ληστές προσπαθούσαν να σπάσουν με κλοτσιές την πόρτα του καταστήματος στο ισόγειο.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία εν στη συνέχεια κατέβηκε ο ίδιος στον δρόμο και μαζί με τους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στη σκηνή, άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες.

Οι τελευταίοι τράπηκαν σε φυγή χωρίς να κλέψουν οτιδήποτε. Βέβαια, κατά την καταδίωξή τους έριξαν κάτω κάποια αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους, τα οποία περισυλλέγησαν από την Αστυνομία και εξετάζονται.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Όπως σημειώνει ο Χριστάκης Γιαννακός («Φιλελεύθερος») την Τετάρτη (30/12) εκδόθηκε διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης κατά ενός προσώπου.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που βρέθηκε στη σκηνή και το οποίο κίνησε σε υποψίες, αποδείχθηκε ότι ανήκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ο μάρτυρας αναγνώρισε ως ένα εκ των δυο εμπλεκομένων στην απόπειρα διάρρηξης.

Ο ύποπτος, πάντως, αρνείται τα πάντα. Η Αστυνομία καταζητεί και το άλλο πρόσωπο που φέρεται να ήταν συνεργός συλληφθέντα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top