Την είδε….Μichael Schumacher 47χρονος Λεμεσιανός; Δεν εξηγείται αλλιώς η ταχύτητα που έτρεχε

Την είδε….Μichael Schumacher 47χρονος Λεμεσιανός; Δεν εξηγείται αλλιώς η ταχύτητα που έτρεχε

Η ταχύτητα σκοτώνει είναι το μήνυμα που εδώ και πολλά χρόνια η Αστυνομία Κύπρου προσπαθεί να εμπεδώσει στους οδηγούς. Φαίνεται όμως ότι 47χρονος Λεμεσιανός δεν έλαβε το μήνυμα με αποτέλεσμα να συλληφθεί

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9.45π.μ. σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου, ενώ μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο Αγίου Σίλα, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 187ΧΑΩ, αντί 100ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο σημείο.

Αφού τα μέλη της Τροχαίας κατάφεραν να σταματήσουν το εν λόγω όχημα και μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 47χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE