Απίστευτο: Προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ σε κοινοτικό Αμφιθέατρο για να κλέψουν… σύρματα - Δείτε εικόνες

Απίστευτο: Προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ σε κοινοτικό Αμφιθέατρο  για να κλέψουν… σύρματα - Δείτε εικόνες

Στόχος διαρρηκτών έγινε το Κοινοτικό Αμφιθέατρο Αγίας Βαρβάρας, με τις εικόνες από τον χώρο να αποτυπώνουν τις ζημιές που άφησαν πίσω τους.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι δράστες φέρονται να εισήλθαν στον χώρο με σκοπό την κλοπή, αφαιρώντας σύρματα, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να τους αποφέρουν μόλις μερικές δεκάδες ευρώ από την πώλησή τους.

Το κόστος που άφησαν πίσω τους, ωστόσο, είναι πολλαπλάσιο. Από τη διάρρηξη και τις καταστροφές προκλήθηκαν ζημιές αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

«Το κέρδος των διαρρηκτών, μερικές δεκάδες ευρώ που θα πάρουν από την πώληση των συρμάτων που έκλεψαν. Αυτά, χωρίς περαιτέρω σχόλια…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες από το Κοινοτικό Αμφιθέατρο αποτυπώνουν το αποτέλεσμα της διάρρηξης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE