SOS από την Πάφο: O 67χρονος Ιάκωβος Χριστοδόυλου είναι άφαντος εδώ και 3 μέρες! Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

SOS από την Πάφο: O 67χρονος Ιάκωβος Χριστοδόυλου είναι άφαντος εδώ και 3 μέρες! Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό 67χρονου, που απουσιάζει από την οικία του από την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Πρόκειται για τον Ιάκωβο Χριστοδούλου, ο οποίος έφυγε από την κατοικία του στην Πάφο και έκτοτε αναζητείται.

Στην καταγγελία για την εξαφάνισή του προχώρησε η κόρη του 67χρονου, η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ έχει υποβληθεί και σε εγχείριση καρδίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 67χρονος θεάθηκε στις 2 του μηνός στη περιοχή της Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.