Ελλάδα: Ανήλικη έδωσε χασίς στον κρατούμενο αδελφό της!

Ελλάδα: Ανήλικη έδωσε χασίς στον κρατούμενο αδελφό της!

Την αντιλήφθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και την ακινητοποίησαν.

Πήγε να επισκεφθεί τον κρατούμενο αδελφό της στις αγροτικές φυλακές της  Κασσαβέτειας «φορτωμένη» με... ναρκωτικά, μια ανήλικη τσιγγάνα που πιθανότατα αγνοούσε ότι οι επισκέπτες παρακολουθούνται διακριτικά! Έτσι, βρέθηκε και αυτή στο κελί!

Η 16χρονη κοπέλα πήγε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο σωφρονιστικό κατάστημα και, όταν συνάντησε τον αδελφό της, προσπάθησε να του προμηθεύσει μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη. Όμως, την αντιλήφθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και την ακινητοποίησαν. Από την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, η ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε κρυμμένη μέσα στα ρούχα της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η 16χρονη συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αλμυρού. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκε την Πέμπτη, της άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης σε βαθμό κακουργήματος και την παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Μόλις ολοκλήρωσε την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE