ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Συνταρακτική μαρτυρία 14χρονης, θύμα ομαδικού βιασμού

Ινδία: Συνταρακτική μαρτυρία 14χρονης, θύμα ομαδικού βιασμού

Έφηβη η οποία απήχθη και κρατήθηκε επί δύο εβδομάδες από συμμορία μίλησε την Κυριακή στην ινδική τηλεόραση για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τους, λέγοντας ότι μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς που υπέστη οι δράστες την πέταξαν σε ένα πηγάδι, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή, αφού προηγουμένως την είχαν πυροβολήσει δύο φορές.

Το κορίτσι, το οποίο είναι ηλικίας 14 ετών σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, είπε ότι την άρπαξαν στις 22 Νοεμβρίου ενώ πήγαινε στην αγορά στα δυτικά προάστια του Νέου Δελχί. 

Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι NDTV, οι τρεις άνδρες την κράτησαν αιχμάλωτη «σε ένα σκοτεινό δωμάτιο» επί δύο εβδομάδες και την βίασαν κατ' επανάληψη.

«Μετά από 15 μέρες, ένα βράδυ είπαν ότι συμφωνούσαν να με αφήσουν να φύγω. Με έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν μέχρι ένα κατάστημα που πουλούσε αλκοόλ. Σταμάτησαν κοντά σε ένα πηγάδι» είπε η 14χρονη που μίλησε με την πλάτη γυρισμένη στον φακό και υπό τον όρο ότι θα τηρηθεί η ανωνυμία της.

«Είπαν ότι με άφηναν να φύγω αλλά καθώς περπατούσα πυροβόλησαν δύο φορές. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε στο κόκαλο, δεν αισθάνθηκα τίποτα, ήταν σαν να μου έχουν κάνει αναισθησία. Αλλά με τη δεύτερη σφαίρα λιποθύμησα» ανέφερε.

Η 14χρονη λέει ότι ξύπνησε στο βάθος ενός πηγαδιού όπου την πέταξαν πιστεύοντας ότι ήταν νεκρή. «Όταν συνήλθα [...] είδα ότι είχα μια σφαίρα στο στήθος, την ξερίζωσα με τα χέρια μου» ανέφερε.

Η τηλεόραση έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνεται το τραύμα.

Στις 6 Δεκεμβρίου χωρικοί άκουσαν τις κραυγές της, την έβγαλαν από το πηγάδι και την μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί πολλοί άνδρες. «Θέλω να τους κρεμάσουν. Κανείς δεν πρέπει να υποστεί αυτά που έπαθα εγώ» είπε το κορίτσι.

Το 2012 ο ομαδικός βιασμός, τα βασανιστήρια και η δολοφονία φοιτήτριας στο Νέο Δελχί είχε προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα. Οι νόμοι που τιμωρούν τους βιαστές άλλαξαν έκτοτε και οι ποινές αυστηροποιήθηκαν, όμως ο αριθμός των βιασμών και των κακοποιήσεων που καταγγέλλονται παραμένει πολύ υψηλός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Η νηστεία είναι ένας σημαντικός τρόπος άσκησης ωστόσο αν δεν υπάρχει πνευματική διάσταση, γίνεται απλά μια δίαιτα, όπως εξήγησε ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού, ο οποίος μίλησε στο Themaonline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top