Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Όχημα πήρε φωτιά! Τους «έφαγε» η περιέργεια

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Όχημα πήρε φωτιά! Τους «έφαγε» η περιέργεια

Σοβαρό τροχαίο ατυχήματα σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (13/01) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας στο ύψος του ζυγιστικού σταθμού παρά το ΓΣΠ.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που είχαμε, φαίνεται πως όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες πήρε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο.

Λίγα μέτρα πιο κάτω και λόγω της περιέργειας για το τι έγινε, τράκαραν άλλα δυο οχήματα. Η οδηγός του ενός οχήματος φαίνεται εκ πρώτης να έχει τραυματιστεί και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στην σκηνή βρίσκεται η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς στο πρώτο αυτοκίνητο. 

Στον αυτοκινητόδρομο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE