Σε ποιαν κολλητή της «τάισε πόρτα» η Βίσση;

Σε ποιαν κολλητή της «τάισε πόρτα» η Βίσση;

Και την έκανε να πικραθεί...

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της μιλά για την «πόρτα» που «έφαγε» από τους φίλους της και δεν πηγαίνουν καλεσμένοι στην  εκπομπή, Namaste. Ανάμεσα σε αυτούς και η κολλητή της, με τις οποίες δένει και κουμπαριά Άννα Βίσση.

Αυτό ήταν κάτι που παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ναταλία λέγοντας «Έτυχε να μου πει μέχρι και καναλάρχης «Καλά ρε Ναταλία τόσο γαιδούρια και αχάριστοι είναι που δεν έρχονται οι φίλοι σου στην εκπομπή; Το χειρότερο που μπορείς να μου κάνεις είναι να πάρω Ρέμο, Ρουβά, Βίσση, Θεοδωρίδου, Βανδή για να τους προσκαλέσω γιατί αν αρνηθούν θα νιώσω τόσο φριχτά για λογαριασμό μου και λογαριασμό τους». 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE