Το Γεφύρι της Άρτας στην.... Τρεμιθούσα

Το Γεφύρι της Άρτας στην.... Τρεμιθούσα

O κοινοτάρχης Τρεμιθούσας Χριστοφή Πέτρου κάλεσε τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα να ολοκληρώσουν άμεσα τις εργασίες για τη γέφυρα που θα ενώνει τις βιοτεχνικές περιοχές Μεσόγης και Τρεμιθούσα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κοινοτάρχης Τρεμιθούσας ανέφερε πως ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν και το μεγαλύτερο τμήμα της γέφυρας έχει συμπληρωθεί, τα έργα σταμάτησαν λόγω της οικονομικής κρίσης και η γέφυρα παραμένει ημιτελής “για μερικές χιλιάδες ευρώ”.

Ο κ. Πέτρου σημείωσε ότι όλοι αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα λειτουργίας της γέφυρας και τα προβλήματα που θα επιλύσει.

Απηύθυνε τέλος έκκληση προς τους αρμόδιους να βρουν τους τρόπους να ολοκληρώσουν το έργο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.