Σύρος πρόσφυγας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία

Σύρος πρόσφυγας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία

Οταν αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα του, τη Συρία, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Γαλλία, δεν μπορούσε να προβλέψει τι του επιφύλασσε η τύχη.

Ενας Σύρος πρόσφυγας κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία. Ο άνδρας, λίγο μετά τα 30, έφυγε από τη χώρα του το 2011 και εγκαταστάθηκε στο Παρίσι, όπου δουλεύει ως εργάτης.

Αγόρασε το τυχερό δελτίο στο Σεν Ντενί τον περασμένο Ιούνιο, αλλά οι λεπτομέρειες για τη νίκη του δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, από τον διαχειριστή της γαλλικής λοταρίας.

Ο τυχερός άνδρας, που δεν κατονομάστηκε, δήλωσε στην Le Parisien, ότι θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη του για να αγοράσει ένα διαμέρισμα, ενώ σχεδιάζει να ανοίξει και ένα εστιατόριο και βέβαια θέλει να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένειά του να φύγει από την Συρία και να πάει στη Γαλλία.

Η ιστορία του θυμίζει τον Σενεγαλέζο μετανάστη, ο οποίος διασώθηκε από σκάφος που βυθιζόταν από την ισπανική ακτοφυλακή και λίγους μήνες αργότερα- τα Χριστούγεννα- κέρδισε 30.000 λίρες στη λοταρία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE