Διαπληκτίστηκαν έντονα θύμα και δράστης πριν την απόπειρα – Επιχείρηση για εντοπισμό του 23χρονου

Διαπληκτίστηκαν έντονα θύμα και δράστης πριν την απόπειρα – Επιχείρηση για εντοπισμό του 23χρονου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία με την οποία παραθέτει και η ίδια τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες Παρασκευή 22/1 έξω από υπεραγορά στην Ανθούπολη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση, η Αστυνομία επισημοποιεί το γεγονός ότι έχει ήδη αρχίσει επιχείρηση εντοπισμού του 23χρονου δράστη, ο οποίος και καταζητείται.

Παράλληλα αναφέρει ότι θύμα και δράστης πριν από την απόπειρα δολοφονίας είχαν έντονο διάλογο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να τραβήξει το πιστόλι και να τον πυροβολήσει στο αριστερό χέρι.

Και οι δυο είναι γνωστοί στην Αστυνομία  ενώ οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φόντο τα ναρκωτικά.

Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Είχαν δώσει ραντεβού δράστης και θύμα – Πώς σώθηκε μετά από τρεις σφαίρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αλαλούμ με την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία και οι μαντινάδες για όπλα στο «τοίχο» του φερόμενου δράστη

Απόπειρα φόνου στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας: Γνωστός στην Αστυνομία ο δράστης της επίθεσης

Απόπειρα φόνου στα σύνορα Ανθούπολης-Λακατάμιας: Οι σφαίρες έπληξαν τον νεαρό στο χέρι!

Έκτακτο: Πυροβόλησαν άνδρα στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE