ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και χιόνια μέχρι και την Τετάρτη

Βροχές και χιόνια μέχρι και την Τετάρτη

Ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από αύριο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα δυτικά μέτριοι και τοπικά ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά ως βόρειοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά στα δυτικά, νότια και αργότερα στα βόρεια, μέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και παροδικά στα δυτικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα παράλια και στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά αναμένονται λίγες τοπικές βροχές ενώ από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top