ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

40χρονος Βρετανός που πυροβολήθηκε στη Λευκωσία: «Τα έβαλα με λάθος πρόσωπο!»

40χρονος Βρετανός που πυροβολήθηκε στη Λευκωσία: «Τα έβαλα με λάθος πρόσωπο!»

Ο Βρετανός υπάλληλος του κυπριακού ιπποδρόμου Μάρκους Γούιντον που πυροβολήθηκε στη Λευκωσία ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, απασχόλησε Μ.Μ.Ε. της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Εκτενές ρεπορτάζ φιλοξένησε η Racing Post, ενώ τη Δευτέρα (25/01) η είδηση δημοσιεύτηκε στη γερμανική ιστοσελίδα GaloppOnline.de.

Στην Post, πάντως, ο 40χρονος, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε και στους λόγους που έγινε στόχος εκφοβισμού.

«Χαράξαμε μια πιο αυστηρή γραμμή στο άθλημα, βασισμένη σε μερικούς κανόνες που έγραψα όταν δούλευα στην Κύπρο προς τα τέλη του 2014 και νομίζω πρέπει να αναστάτωσα το λάθος πρόσωπο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πυροβόλησαν στο αυτοκίνητο και πέρασε πολύ κοντά μας, αν και δεν είδα ποιος το έκανε. Πυροβόλησαν από το μικρό παράθυρο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Είχα μόλις στρίψει δεξιά μόλις πυροβόλησαν, έτσι το αυτοκίνητο ήταν με χαμηλή ταχύτητα. Αν ήθελαν να με πυροβολήσουν θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνουν. Πιστεύω ήταν κάποιου είδους προειδοποίηση».

Ο Γουίντον ήταν πρώην υπάλληλος της Βρετανικής Αρχής Ιπποδρομιών. Σύμφωνα με την Racing Post, «πλήρωσε» τη νέα στάση της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας, που θέσπισε νέους κανόνες κατά της διαφθοράς. 

Φάνης Μακρίδης

Τα δημοσιεύματα που επικαλούμαστε στο ρεπορτάζ:

http://www.racingpost.com/news/horse-racing/police-investigate-shots-fired-at-former-bha-stipe-weedon/2019978/#newsArchiveTabs=last7DaysNews

http://www.galopponline.de/news/internationale-galopp-news/schuesse-steward-keine-rennen-zypern

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top