Συνεχίστηκε στο Κακουργιοδικείο Πάφου η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης 11χρονης από 60χρονο

Συνεχίστηκε στο Κακουργιοδικείο Πάφου η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης 11χρονης από 60χρονο

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης ανήλικης στην Πάφο.


Στη σημερινή δικάσιμο κατέθεσε η κλινική ψυχολόγος, η οποία εξετάστηκε από την κατηγορούσα αρχή. που εκπροσωπείται από την Α’ Δημόσιο κατήγορο Ξένια Ξενοφώντος και  αντεξετάστηκε από το συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου, δικηγόρο Κώστα Σιαηλή.

Επόμενο μάρτυρα κατηγορίας παρουσίασε η κατηγορούσα αρχή την εξεταστή της υπόθεσης αστυφύλακα Άντρη Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου, Άγγελος Δαυίδ, όρισε την υπόθεση για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:00 το πρωί .

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε ο 60χρονος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. 

Στην επόμενη δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου ύστερα από την καταγγελία συγγενικών προσώπων της μικρής, ότι μεταξύ της περιόδου Ιουνίου με Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά, το 11χρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE