ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλέφτες στη Λεμεσό κτυπούσαν τα κουδούνια πολυκατοικίας και παρίσταναν τους συντηρητές! Λήστεψαν νεαρή γυναίκα που τους άνοιξε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλέφτες στη Λεμεσό κτυπούσαν τα κουδούνια πολυκατοικίας και παρίσταναν τους συντηρητές! Λήστεψαν νεαρή γυναίκα που τους άνοιξε

Αν και μεμονωμένο το περιστατικό που καταγγέλθηκε σήμερα Δευτέρα 25/1 στην Αστυνομία καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι τους κτυπούν τα κουδούνια.

Διαβάστε επίσης: Κύπριοι ΠΡΟΣΟΧΗ! Εγκληματίες χτυπούν τις πόρτες σπιτιών και παρουσιάζονται ως Αστυνομικοί! Δείτε την σοβαρή καταγγελία

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Νεαρή κοπέλα στη Λεμεσό φαίνεται να μην εκτίμησε σωστά τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να την ληστέψουν δυο άγνωστοι άντρες ( μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα ) που λίγα λεπτά πριν η ίδια τους άνοιξε την πόρτα, μετά που της χτύπησαν το θυροτηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Δευτέρας 25/1 όταν δυο άγνωστοι άντρες χτυπούσαν το θυροτηλέφωνα διαμερισμάτων σε πολυκατοικία στη Λεμεσό και με την δικαιολογία ότι είναι οι συντηρητές του ανελκυστήρα ζητούσαν να τους ανοίξουν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην παγίδα τους έπεσε 27χρονη που λίγα λεπτά αργότερα, όταν έβγαινε από το διαμέρισμα της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους θρασύτατους ληστές, οι οποίοι την έσπρωξαν στο εσωτερικό της οικίας της και μιλώντας της στα Κυπριακά της είπαν: «Δώσμας τα λεφτά σου…». Η ίδια σοκαρισμένη δεν αντέδρασε, με τον ένα από αυτούς να της αρπάζει την τσάντα και τον άλλο να τρέχει προς το υπνοδωμάτιο.

Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν γίνει καπνός, παίρνοντας μαζί τους 70 ευρώ που είχε η 27χρονη στη τσάντα της, ενώ από το υπνοδωμάτια αφαίρεσαν 500 ευρώ που βρήκαν σε φάκελο καθώς και ένα δαχτυλίδι αξίας 200 ευρώ.

Η 27χρονη κατήγγειλε λίγο αργότερα το περιστατικό στην Αστυνομία, δίνοντας παράλληλα κατάθεση αλλά και περιγραφή των δραστών στους ανακριτές.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και βίντεο με τους δυο ληστές να χτυπούν τα θυροτηλέφωνα, καθώς η πολυκατοικία διαθέτει κάμερα στην είσοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top