Για 5η μέρα χωρίς συγκοινωνίες η Λάρνακα

Για 5η μέρα χωρίς συγκοινωνίες η Λάρνακα

Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα η επ΄αόριστον απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία λεωφορείων Ζήνων στην Λάρνακα.

Σήμερα Παρασκευή, (5/2) αναμένεται συνάντηση της Διεύθυνσης της εταιρείας με τις συντεχνίες των εργαζομένων με στόχο τη γεφύρωση των διαφορών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Φιλελεύθερος» , η εταιρεία θα υποβάλει πρόταση στις συντεχνίες για παραχώρηση αυξήσεων της τάξης του 1%, αντί 5% που ζητούν οι εργαζόμενοι.

 Σε προειδοποιητική 24ωρη απεργία θα κατέλθουν την ερχόμενη Τρίτη και οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, ΕΜΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.