ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ -  Έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα

Την ώρα που έκανε το σερβις, έπιασε το στήθος της και έπεσε στο έδαφος. Όλοι έσπευσαν να την βοηθήσουν, και να την επαναφέρουν με τον φορητό απινιδωτή.

Το τρομακτικό γεγονός συνέβη στο σχολείο Loganville Christian Academy στην Τζορτζια των ΗΠΑ. Μια 17χρονη αθλήτρια του βόλεϊ, η Κλαίρ Κρόφορντ έπαθε καρδιακή προσβολη την ώρα του αγώνα.

Οι γονείς της πιστεύουν ότι αν δεν είχαν πέσει πάνω της το προσωπικό και οι προπονητές, τώρα η Κλαιρ θα είχε «σβήσει» κάτι που δείχνει πόσο απαραίτητο είναι το εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και ο απινιδωτής στα γήπεδα.Το βίντεο το τράβηξε ο πατέρας της αθλήτριας, Έρικ που έγραψε τον αγώνα.

Το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 11 λεπτά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από καρδιομυοπάθεια.

Στη συνέχεια η Κλαιρ υποβλήθηκε σε τριπλή χειρουργική επέμβαση «Bypass». Η οικογενειά της δεν έχει ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, αλλά η Κλαιρ είπε ότι είχε συμπτώματα πριν από την καρδιακή προσβολή/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE