Παρουσίασαν το έμβλημα των Ολυμπιακών, πριν τους αναλάβουν οι Γάλλοι!

Παρουσίασαν το έμβλημα των Ολυμπιακών, πριν τους αναλάβουν οι Γάλλοι!

"Σούζουν τα πόθκια τους, πριχού καβαλλιτζέψουν" στο Παρίσι... Έκαναν χτες τα αποκαλυπτήρια του εμβλήματος της διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι στην Αψίδα του Θριάμβου.

Η «Πόλη του Φωτός», που έχει διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1900 και του 1924, έχει μέχρι στιγμής απέναντί της τη Βουδαπέστη, τη Ρώμη και το Λος Άντζελες.

Η απόφαση για τη διοργανώτρια πόλη θα ληφθεί το Σεπτέμβριο του 2017 από τη ΔΟΕ.

Η παρισινή επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 εξασφάλισε χορηγίες ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από τέσσερις μεγάλες γαλλικές εταιρείες. Κάθε μία εξ αυτών θα προσφέρει από δύο εκατομμύρια ενώ τον περασμένο μήνα είχε εξασφαλιστεί άλλη μία χορηγία 2 εκατομμυρίων από τη γαλλική εταιρεία λοταρίας.

Το συνολικό κόστος της διεκδίκησης των Αγώνων από το Παρίσι έχει υπολογιστεί στα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τα μισά περίπου χρήματα να προέρχονται από ιδιωτικά κεφάλαια.

Αν το Παρίσι αναλάβει τους αγώνες του 2024, το κόστος των εγκαταστάσεων έχει υπολογιστεί στα 3 δις ευρώ και τα συνολικά λειτουργικά έξοδα σε επιπλέον 3,2 δις ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*