ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλληλεγγύη: Η λειτουργία των καταστημάτων κατά τις Κυριακές εξυπηρετεί συμφέροντα

Αλληλεγγύη: Η λειτουργία των καταστημάτων κατά τις Κυριακές εξυπηρετεί συμφέροντα

Η πολιτική Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ για λειτουργία καταστημάτων εξυπηρετεί συμφέροντα, λέει η Αλληλεγγύη

Η Αλληλεγγύη σε ανακοίνωση της αναφέρει πως η πάγια πολιτική της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ για λειτουργία των καταστημάτων κατά τις Κυριακές, με την πρόφαση της ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας, αποτελεί "προϊόν της απροκάλυπτης εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ολιγαρχών και των αλυσίδων των μονοπωλίων, οι οποίοι επιθυμούν να ελέγξουν την αγορά και τον εναπομείναντα πλούτο του τόπου, καθιστώντας τον πολίτη ρακένδυτο δούλο".

“Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ πήραν τη σκυτάλη από την προηγούμενη διακυβέρνηση και συνεχίζουν την άλωση κάθε αξίας σε αυτόν το τόπο. Η αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νοικοκυραίων και των νέων συνεχίζει να καταρρακώνεται από ακραίες νεοφιλελεύθερες πρακτικές. Προχωρούν χωρίς αναστολές στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ολίγων, με την εξάλειψη του κοινωνικού κράτους, την προστασία του πολίτη, τον υγιή ανταγωνισμό”, προσθέτει.

Η άλλοτε ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας μικρομεσαία επιχείρηση, καταλήγει η ανακοίνωση, δέχεται ανηλεώς τα κτυπήματα των προστατών των ισχυρών της οικονομίας και του εμπορίου, που οραματίζονται τη επιβολή των συμφερόντων τους δια πυρός και σιδήρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top