Κερδίζει τη μάχη με την ανορεξία η Νανά Καραγιάννη! Επιτέλους βάζει κιλα – Δείτε τι νέα της εικόνα

Κερδίζει τη μάχη με την ανορεξία η Νανά Καραγιάννη! Επιτέλους βάζει κιλα – Δείτε τι νέα της εικόνα

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια», για την μάχη που δίνει με την νευρική ανορεξία, για την στήριξη που είχε από την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και για τους δύο γάμους της που τελείωσαν.

Η ίδια δείχνει πολύ καλύτερα, αφού έχει αρχίσει να παίρνει κιλά. Στην κάμερα της εκπομπής είπε: «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε. Είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά. Θα ανατιναχτώ. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δεν μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική…ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».

Όσο για τον πως είναι σήμερα η σχέση της με την μητέρα της είπε: «τα τελευταία χρόνια είναι αληθινή και ουσιαστική. Τελικά την πόνεσα και πολύ, δεν ήταν ανάγκη να την ταρακουνήσω τόσο.Θα έπρεπε να μην είχαμε χάσει τόσα χρόνια και να είχαμε πει την αλήθεια». Ωστόσο, η Νανά Καραγιάννη παραδέχτηκε πως η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν από τα πρόσωπα που την στήριξαν πολύ στον αγώνα που έδινε με την νευρική ανορεξία. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνη με είχε στείλει στο ιατρικό κέντρο». Μάλιστα, αναφέρθηκε στους δύο γάμους της που τελείωσαν και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να κάνει παιδί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE