Στον δρόμο που χάραξε ο Θεμιστοκλέους και ο Χαμπουλλάς – «Έχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό

Στον δρόμο που χάραξε ο Θεμιστοκλέους και ο Χαμπουλλάς – «Έχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό

Σε μπελάδες φαίνεται να μπήκε πάλι ο βουλευτής Αμμοχώστου του ΔΗΣΥ, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος καταγγέλθηκε για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» ο Χαμπουλλάς έτρεχε με 158 χιλιόμετρα την ώρα αντί για 100, στον δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή 14/2, όταν το ραντάρ του αστυνομικού έπιασε τον Χαμπουλλά να παραβιάζει το όριο ταχύτητας.

Ο ίδιος χρησιμοποιώντας παρόμοιες τακτικές με τον έτερο βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Θεμιστοκλέους, φέρεται να υπενθύμισε στον αστυνομικό ότι είναι βουλευτής και έχει ασυλία χωρίς αποτέλεσμα όμως βέβαια, καθώς παρέλαβε το εξώδικο και δυο βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE