Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τελικά θα το «πάρει» το κορίτσι μας;

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τελικά θα το «πάρει» το κορίτσι μας;

Τα δημοσεύματα τον ήθελαν να δίνει μονόπετρο στην Κύπρια μπαλαρίνα...κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη...

Κάποιοι τον θέλουν να ντύνεται γαμπρός, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης με την Κλέλια Μενελάου. Ο Έλληνας γόης σχολίασε το γεγονός, και για πρώτη φορά,αποκάλυψε αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια!

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Κύπριας μπαλαρίνας,  Κλέλιας Μενελάου, με την οποία γνωρίστηκε όταν ήταν στην Κύπρο, για τη σειρά «Όρκος Σιωπής».

Τον Δεκέμβρη, το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και προ ημερών έσκασε η είδηση πως ο Παναγιώτης και η Κλέλια είναι έτοιμοι για το «μεγάλο βήμα».

«Δεν ισχύει αυτό, με την έννοια ότι αυτά τα δημοσιεύματα, μερικά εκ των οποίων έχω δει κι εγώ, δεν αντλούν τα στοιχεία τους από κάποια πραγματικά δεδομένα. Σίγουρα είναι μια σχέση στη ζωή μου που δημοσιεύτηκε και είναι αρκετά σοβαρή, οπότε είναι λογικό να υποθέτει κανείς κάτι τέτοιο», είπε, στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», ο Παναγιώτης και κατέληξε με… «βόμβα»: «κι εγώ δεν το αποκλείω»!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.