ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία 30χρονου από τη Λεμεσό! Ο διαρρήκτης τον κτυπούσε με κατσαβίδι στην καρωτίδα!

Μαρτυρία 30χρονου από τη Λεμεσό! Ο διαρρήκτης τον κτυπούσε με κατσαβίδι στην καρωτίδα!

Στο ThemaOnline μίλησε ο 30χρονος Μάριος, ο άντρας που αντιμετώπισε τον επίδοξο διαρρηκτή ρισκάροντας την ίδια του την ζωή.

Ο 30χρονος Μάριος από τη Λεμεσό όχι μόνο είχε «κότσια» αλλά ρίσκαρε και την ζωή του κορόνα γράμματα για να αποτρέψει επίδοξο διαρρηκτή να «μπουκάρει» στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Είναι από τα περιστατικά που δεν συναντάς καθημερινά, καθώς το να αντικρίσεις πρωί πρωί επίδοξο διαρρηκτή δεν είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. Ως συνήθως δρουν το βραδύ ή ώρες που απουσιάζουν από τα σπίτια οι ιδιοκτήτες.  

Ημέρα Παρασκευή (17/02), 7:00 το πρωί, ο Μάριος κατεβαίνει από τις σκάλες της πολυκατοικίας όπου διαμένει σε περιοχή της Γερμασόγειας, για να πάει στην δουλειά του.

Όπως μας ανάφερε, την ώρα που βρισκόταν στον πρώτο όροφο συνάντησε τον επίδοξο διαρρηκτή. Ο 30χρονος τον ρώτησε αν ψάχνει κάποιο και ο διαρρήκτης του ανέφερε πως ήθελε τον Μάρκο. Τότε ο 30χρονος τον ενημέρωσε πως δεν υπήρχε κάποιος ένοικος με το όνομα αυτό…Εκεί άρχισαν όλα.

Ο επίδοξος διαρρήκτης επιτίθεται στον Μάριο κρατώντας στα χέρια του κατσαβίδι, με το οποίο προηγουμένως επιχειρούσε να ανοίξει την πόρτα ενός από τα διαμερίσματα. Τότε ο 30χρονος δέχεται κτυπήματα στο πρόσωπο, στην καρωτίδα αλλά και στο κεφάλι.

«Πάλευα σχεδόν ένα 15λεπτο μέχρι που κατεβήκαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας» μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάριος. 

Και πρόσθεσε: «Κατάλαβα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, μόλις μου είπε ότι ψάχνει για κάποιο Μάρκο. Γνωρίζω τους ένοικους όλης της πολυκατοικίας. Φυσικά δεν περίμενα να μου επιτεθεί. Με κτύπησε τόσο δυνατά στην καρωτίδα που για ελάχιστα χιλιοστά μπορεί σήμερα να μην ήμουν ζωντανός».

«Κατάφερα και τον έδιωξα μόλις βρεθήκαμε στην είσοδο και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Ειδοποίησα ένα από τους ενοίκους να έρθει κάτω γιατί ήμουν μέσα στα αίματα και αμέσως πήγα σε ιδιωτική κλινική όπου και μπήκα στο χειρουργείο για δυο ώρες».

Ο Μάριος μας περιγράφει όλα αυτά που έζησε με την σκέψη πως σήμερα είναι καλά. Όπως μας είπε, «ο δράστης φαινόταν έτοιμος να τον σκοτώσει, κρατούσε το κατσαβίδι στο χέρι και τον κτυπούσε με μανία στο πρόσωπο»

Στην κατάθεση του στην Αστυνομία έδωσε πλήρη περιγραφή του προσώπου του δράστη, ενώ ανέφερε και το γεγονός πως ο επίδοξος ληστής μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Ρωτώντας τον αν θυμάται το πρόσωπο του, μας ανέφερε πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει, ενώ αναμένει από την Αστυνομία να τον βρει σύντομα αφού αυτή την στιγμή καταζητείται.

Ο Μάριος μιλώντας στο ThemaOnline μας ζήτησε να μην τον φωτογραφίσουμε, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσουμε το πρόσωπο του.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top