ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δημοτικός υπάλληλος – «Άρπαξε» πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δημοτικός υπάλληλος  – «Άρπαξε» πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ

Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης (01/03) ο 45χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Ο 45χρονος είναι ύποπτος για οικειοποίηση των εισπράξεων του Δήμου, καθώς εκτελούσε χρέη εισπράκτορα. Μάλιστα σύμφωνα με τον έλεγχο των οικονομικών του δήμου, έχει «τσεπώσει» περισσότερα από 20 χιλιάδες ευρώ.

Ο 45χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε στις αρχές. Ενώ αυτή την ώρα (12:30 μ.μ) δίνει κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εκ πρώτης φαίνεται να παραδέχεται.  

Αναμένεται να οδηγηθεί την Τέταρτη (02/03) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης του. 

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Δημοτικός υπάλληλος τσέπωνε τις εισπράξεις του Δήμου Μέσα Γειτονιάς – Καταζητείται από την Αστυνομία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.