ΦΡΙΚΗ: Πυροβόλησε την γιαγιά και την 12χρονη αδελφή του επειδή τον ξύπνησαν για το σχολείο

ΦΡΙΚΗ: Πυροβόλησε την γιαγιά και την 12χρονη αδελφή του επειδή τον ξύπνησαν για το σχολείο

Δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

​Νευρικός, βίαιος αλλά και αδίστακτος φαίνεται πως είναι ένας 16χρονος από το Νάσβιλ των ΗΠΑ, ο οποίος επιτέθηκε στη γιαγιά αλλά και την 12χρονη αδελφή του.

Βασικά, για να είμαστε πιο ακριβείς ο ανήλικος εκνευρίστηκε τόσο πολύ που τον ξύπνησαν για να ετοιμαστεί για το σχολείο του, που άρπαξε ένα πυροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά του δέχθηκε δύο σφαίρες και τραυματίστηκε πιο σοβαρά από την αδελφή του η οποία υπέστη επιπόλαια τραύματα.

υκτ.jpg

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα κανένας από την οικογένεια του 16χρονου δεν γνώριζε ότι είχε στην κατοχή του όπλο. Ο νεαρός αρχικά διέφυγε, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE