Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Για παραπλανητικές επισκέψεις σε καταναλωτές κάνει λόγω με ανακοίνωση της η ΑΗΚ, αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα καταναλωτές της ΑΗΚ έχουν φέρει σε γνώση της Αρχής, ότι δέχονται επισκέψεις από γνωστή εταιρεία με για προώθηση συγκεκριμένης ηλεκτρικής συσκευής.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΑΗΚ, λειτουργοί της εν λόγω εταιρείας χρησιμοποιούν το όνομα της ΑΗΚ, παρουσιαζόμενοι ως συνεργάτες της ΑΗΚ, για να προωθήσουν την εν λόγω συσκευή, η οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, βοηθά στη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.
Η Αρχή Ηλεκτρισμού διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγω εταιρεία και καλεί τους καταναλωτές να είναι πολύ προσεχτικοί.
Επιπρόσθετα, εφιστά την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό για τους κινδύνους που περικλείονται με τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών χωρίς την αναγκαία πιστοποίηση/έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις