Τι κάνει μια Κύπρια εστεμμένη στο νησί της Μενεγάκη; ΦΩΤΟ

Τι κάνει μια Κύπρια εστεμμένη στο νησί της Μενεγάκη; ΦΩΤΟ

Και μάλιστα χειμωνιάτικα...

Για όσους δεν ξέρετε ποιο είναι το νησί της Ελένης Μενεγάκη, πρόκειται για την Άνδρο, το νησί όπου περνά σχεδόν όλες τις διακοπές της, όπου γνώρισε τον Ματέο, βάφτισε την κόρη τους και παντρεύτηκαν μυστικά. 

Η Κύπρια εστεμμένη η οποία βρίσκεται στην Άνδρο είναι η Κλέλια Γιασεμίδου. Το κορίτσι που λατρέψαμε από τις εκθαμβωτικές της εμφανίσεις κάθε βδομάδα στο Green Room του Star Κύπρος 2015 κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. 

Την Πέμπτη ανέβασε στα social media ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στην Άνδρο, σε μια φωτογραφία, όπου κυριολεκτικά την «παίρνει» ο άνεμος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE