ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έκανε… εκδρομές η KLARIOS TOURS και πλήρωνε ο Κύπριος φορολογούμενος! - DOC

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έκανε… εκδρομές η KLARIOS TOURS και πλήρωνε ο Κύπριος φορολογούμενος! - DOC

09:36 - Με λεφτά του Κύπριου φορολογούμενου εκτελούσαν δρομολόγια τα λεωφορεία της εταιρείας KLARIOS TOURS. Τουλάχιστον αυτό κατήγγειλε στην Αστυνομία και στον Υπουργό Οικονομικών, ο Τάσος Μιχαηλίδης, εκ των μετόχων του ΟΣΕΛ.

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, βάσει της καταγγελίας του, λεωφορεία της KLARIOS TOURS εφοδιάζονταν με καύσιμα που προορίζονταν για λεωφορεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ). Με απλά λόγια, μια εταιρεία που ουδεμία σχέση είχε με το κράτος και τον συγκεκριμένο Οργανισμό, έβγαζε κέρδη στην πλάτη του Κύπριου πολίτη.

Το ThemaOnline, μάλιστα, εξασφάλισε έγγραφο που κάνει σαφή αναφορά στο γεγονός ότι ήταν και σε γνώση του Δ.Σ. του ΟΣΕΛ αυτή η κατάσταση. 

Νομική επιστολή
Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με το έγγραφο, μέτοχος και διευθυντής της εταιρείας Π.Ε.Α.Λ. ΣΟΛΕΑ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ ΚΛΑΡΙΟΣ (εταιρεία-μέτοχος του ΟΣΕΛ), διαμαρτύρεται γιατί «χρεώθηκε» στην εταιρεία  η παράνομη χρησιμοποίηση καυσίμων από την KLARIOS TOURS PUBLIC LTD.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Λουκά, ο οποίος με επιστολή μέσω του δικηγόρου του καλούσε τον ΟΣΕΛ να ανακαλέσει την απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 52.000 ευρώ στην Π.Ε.Α.Λ. ΣΟΛΕΑ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ ΚΛΑΡΙΟΣ.

Αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επιστολή: «Ο πελάτης μας (σημ. Σωτήρης Λουκά) έχει ανεπίσημα πληροφορηθεί από εσάς ότι διαπιστώθηκε παράνομος εφοδιασμός με καύσιμα λεωφορείων της «KLARIOS TOURS», αντί λεωφορείων της ΟΣΕΛ χρεώνοντας την ΟΣΕΛ αντί την «KLARIOS TOURS» και ένεκα τούτου, ο ΟΣΕΛ επέβαλε πρόστιμο στην «ΚΛΑΡΙΟΣ» ύψους 52.000 ευρώ.

Συνεπώς η «KLARIOS» επωμίστηκε την ζημιά που έχει προκαλέσει στην ΟΣΕΛ η «KLARIOS TOURS» και ο πελάτης μας, ως μέτοχος της «ΚLARIOS» απαιτεί όπως η πιο πάνω διευθέτηση της «KLARIOS» με τον ΟΣΕΛ ακυρωθεί. Περαιτέρω απαιτεί όπως τον ενημερώσετε επισήμως πώς καθορίστηκε το ύψος του και συνακόλουθα του εκδοθέντος τιμολογίου σε 52.000 ευρώ».

Τα «φουσκωμένα» τιμολόγια
Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί «φουσκωμένων» τιμολογίων για κατανάλωση καυσίμων και πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων,  μετά από ενέργειες του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, τα έχει καταγγείλει ήδη στην Αστυνομία ο εκ των μετόχων του ΟΣΕΛ, Τάσος Μιχαηλίδης. Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται να έχει δώσει και στοιχεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top