ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O καιρός το τριήμερο των καρναβαλιών – Αναλυτικά η πρόβλεψη

O καιρός το τριήμερο των καρναβαλιών – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι αυξημένες, ιδιαίτερα την Κυριακή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά τοπικά δυνατό να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και παροδικά το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά κυρίως βροχή, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Από αργά το βράδυ τοπικές βροχές αναμένονται και σε άλλες περιοχές.

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν, κατά διαστήματα, τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται πτώση, σε σχέση με την Κυριακή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top