ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγες νωρίς «Φυγά» μου! - Πενθεί ποδοσφαιρική ομάδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγες νωρίς «Φυγά» μου! - Πενθεί ποδοσφαιρική ομάδα

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια ποδηλάτη. Ο άνδρας ενώ ποδηλατούσε ένιωσε αδιαθεσία, έκανε εμετό και πέθανε. Ήταν οπαδός λεμεσιανής ομάδας.

Ο 39χρονος Ανδρέας Ρηγίνου, κάτοικος Λεμεσού και οπαδός του Απολλώνα είναι ο άνδρας που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 12/3, δίπλα από το ποδήλατο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος ενώ ποδηλατούσε στην αερογέφυρα της «Ακτής του Κυβερνήτη» γύρω στις 13:00 αισθάνθηκε αδιαθεσία , κάτεβηκε από το ποδήλατο του έκανε εμετό και έπεσε αναίσθητος.

Τον άτυχο άντρα αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος προσέτρεξε για βοήθεια, ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία, που με τη σειρά της κάλεσε ασθενοφόρο.

Δυστυχώς όμως, ήταν αργά. ο 39χρονος είχε «σβήσει» όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους επί καθήκοντι ιατρικούς να διαπιστώνουν απλώς το θάνατό του.

Την Κυριακή, (13/3) στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα δημοσιεύεται άρθρο εις μνήμη του. 

Ακολουθεί αυτούσιο: 

Τόσο νωρίς και τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ο φίλος Απόλλωνίστας Ανδρέας Ρηγίνου. Στα «μαύρα» λοιπόν, ντύθηκε η οικογένεια 39χρονου Αντρέα, θρηνώντας για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, τόσο αναπάντεχα.

Ας είναι ελαφρύ, «Φυγά» μου, το χώμα που θα σε σκεπάσει και από κει πάνω μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια μας να βλέπεις τον Θρύλο σου που τόσο αγάπησες!

Καλό παράδεισο φίλε, συμμαθητή, αδελφέ!

12834667_1790828771138260_779026055_n

12233478_1117844561583755_1835830021_n

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top