ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Oκτώ μέρες στα κρατητήρια ο Λουρουτζιάτης και οι άλλοι επτά

Oκτώ μέρες στα κρατητήρια ο Λουρουτζιάτης και οι άλλοι επτά

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου γύρω στις έξι το απόγευμα, της Κυριακής, (13/3) για τους οκτώ υπόπτους οι οποίοι προσήχθησαν σε σχέση με τα σκάνδαλα στο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Πρόκειται για τους Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, τον Δημήτρη Πατσαλίδη, οικονομικό  διευθυντή του Δήμου Πάφου που τελεί σε διαθεσιμότητα , τον Μιχάλη Πάντη που είναι το πρόσωπο που επιβλέπει τις εργασίες στο ΧΥΤΥ Κόσιης , τους λειτουργούς του Υπουργείου Εσωτερικών, Αντώνη Κουρουζίδη, Στέλιο Παπαδόπουλο και Χρηστάκη Πέτρου, που απαρτίζουν την επιτροπή προσφορών, καθώς και τον πρώην λειτουργό του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιώργο Κουλαππή και τον υιό του Νίκο Κουλαππή, ο οποίος είναι ιατρός στο επάγγελμα.

Η δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, ανακοινώνοντας την απόφασή της, ανέφερε πως η διάπραξη των αδικημάτων έχει αποδειχθεί , χωρίς ωστόσο στην παρούσα φάση το δικαστήριο να προβαίνει σε οποιαδήποτε αξιολόγηση.

Πρόσθεσε μάλιστα πως τα όσα ανέφερε στην κατάθεση του ο ΓΔ της Ελλαδικής εταιρείας Helector Ιωάννης Κοκότσης εγείρουν εύλογη υπόνοια. Σημείωσε ωστόσο πως η εμπλοκή του καθενός από τους υπόπτους θα διαφανεί στην πορεία.

Η δικαστής αναφέρθηκε και στο ανακριτικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναμένονται, όπως είπε, να γίνουν και περαιτέρω έρευνες και να ληφθούν εκατό περίπου καταθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέβηκε κάτω να μην τον δουν τα παιδιά ο Λουρουτζιάτης - Έτσι έγινε η σύλληψη του Δημάρχου Λάρνακας

Μπόχα με τα σκουπίδια! «Βροχή» οι μίζες! 138.000 φέρεται να έλαβε ο Λουρουτζιάτης όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top