LIFESTYLE

Κύπριος πρωταγωνιστής σχολιάζει την ατάκα της Σολωμού «Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά»

Κύπριος πρωταγωνιστής σχολιάζει την ατάκα της Σολωμού «Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά»

Η ταλαντούχα ηθοποιός πλήγωσε κατά κάποιον τρόπο τους συμπατριώτες μας...

Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και ανάμεσα στα άλλα κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα της Μαρίας Σολωμού «Δεν μπορώ να παίξω σε μια σειρά που δεν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά, δεν καταλαβαίνω πώς το κάνουν συνάδελφοι και μπράβο τους δηλαδή που το κάνουν!».

Η Μαρία Σολωμού, όταν τη ρώτησαν αν θα έπαιζε σε μία κυπριακή σειρά, απάντησε ότι της φαίνεται αστείο να μιλάει ελληνικά ένας ηθοποιός και να του απαντάει ο άλλος στα κυπριακά. 

 «Συμφωνώ μαζί της γιατί είναι όντως περίεργο αυτό που περιγράφει η κυρία Σολωμού. Είναι παράξενο να λέει ο ένας ήρωας «σ' αγαπώ» και να του απαντάει ο άλλος «αγαπώ σε». Το είχα επιχειρήσει σε μία από τις πρώτες μου τηλεοπτικές παραγωγές το Αλλού ξημερωμένοι, και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα ήταν λίγο αστείο. Τα σίριαλ που κάνω τα τελευταία χρόνια, παρόλο που είναι κυπριακής παραγωγής, δεν είναι στην κυπριακή διάλεκτο» τόνισε στο ΟΚ ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ποια σκηνή σε ταλαιπώρησε περισσότερο αυτά τα τρία χρόνια που γυρίζεται το Μπρούσκο;

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα γύρισμα που κάναμε στην παραλία της Πατόνγκ στην Ταϊλάνδη. Ήμασταν μέσα σε χιλιάδες κόσμου και ξαφνικά τους είδαμε όλους να μαζεύουν γρήγορα γρήγορα τα πράγματα τους και να τρέχουν! Φοβηθήκαμε ότι έρχεται τσουνάμι. Μαζέψαμε λοιπόν κι εμείς τις κάμερες, τα φώτα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό και αρχίσαμε να τρέχουμε μαζί με τους άλλους χωρίς να ξέρουμε πού πηγαίνουμε. Μπήκαμε σε μία στοά και μέσα οε τέσσερα λεπτά άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει καρέκλες. Αυτό κράτησε ένα σαραντάλεπτο και μετά βγήκε πάλι ο ήλιος σαν να μην είχε συμβεί τίποτε».  

Φέτος, είχες την τύχη να συνεργαστείς με την Κοραλία Καράντη στο Μπρούσκο και με τον Γρηγόρη Βαλτινό στα Δίδυμα φεγγάρια. Υπάρχει κάποιος άλλος ηθοποιός που θέλεις να δουλέψεις μαζί του;

«Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με ιόν κύριο Βαλτινό και την κυρία Καράντη και πρέπει να σου πω ότι στην αρχή είχα μεγάλο άγχος. Το πρώτο γύρισμα με την κυρία Καράντη μπορεί να ήταν το χειρότερο της ζωής μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα πρέπει να συμπεριφερθώ σε έναν καλλιτέχνη του βελινεκούς της. Ευτυχώς, ύστερα από τα δύο-τρία πρώτα γυρίσματα μου έφυγε το άγχος. Αντίστοιχο άγχος είχα και όταν δουλέψαμε και με τον κύριο Βουτσά, αλλά με βοήθησε πολύ όταν με έπιασε και μου είπε: «Άκου να δεις, αυτή τη στιγμή είμαι ένα έπιπλο. Μπορείς να με βάλεις και να με χρησιμοποίησε όπως θέλεις». Μία ηθοποιός που μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να συνεργαστούμε είναι η κυρία Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top