ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρές καταγγελίες Σ. Στεφάνου: «Η κυβέρνηση κάνει πλάτες σε τραπεζίτες και εξυπηρετεί ασφαλιστικές εταιρείες» BINTEO

Σοβαρές καταγγελίες Σ. Στεφάνου: «Η κυβέρνηση κάνει πλάτες σε τραπεζίτες και εξυπηρετεί ασφαλιστικές εταιρείες» BINTEO

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ και υποψήφιος βουλευτής στη Λευκωσία Στέφανος Στεφάνου, ήταν καλεσμένος στον ΤΗΕΜΑtofylaka και τον Τάσο Χριστοδούλου, μιλώντας για την επικαιρότητα και εκτοξεύοντας πυρά στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα όσο αφορά την επίσκεψη του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ν. Τούσκ στην Κύπρο ο κ. Στεφάνου, ανέφερε πως δεν θεωρεί απίθανο η Ε.Ε να μην έχει ασκήσει πιέσεις στην Κύπρο μέχρι σήμερα υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η Τουρκία θα παίξει «χοντρό παιγνίδι» στο προσφυγικό.

Όσο αφορά την γενικότερη στάση του Ταγίπ Ερνογάν δήλωσε πως δεν μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε αλλά παράλληλα σημείωσε πως αυτό δεν πρέπει να σημαίνει συμβιβασμό με την κατοχή. Την ίδια ώρα δήλωσε πως το «όχι» του Προέδρου της Δημοκρατίας στο άνοιγμα των κεφαλαίων της Τουρκίας θα φανεί στην πράξη λέγοντας πως «ακόμα και το όχι πρέπει να το προετοιμάσεις».

Ο κ. Στεφάνου αναφερόμενος στο θέμα του ΓΕΣΥ μίλησε για ιδιωτικά συμφέροντα ασφαλιστικών εταιρειών που εξυπηρετεί η κυβέρνηση υπογραμμίζοντας «το ΑΚΕΛ παρέδωσε μια καλή κληρονομιά στον τομέα της υγείας».

Για το σκάνδαλο στα εξοπλιστικά προγράμματα ανέφερε πως το ΑΚΕΛ δεν γνωρίζει κάτι ενώ αμφισβήτησε τα όσα ανέφερε στην εκπομπή μας ο κ. Περδίκης για τον ρόλο ενός συγκεκριμένου προσώπου όπου επί Χριστόφια υπήρξε και σύμβουλος της κυβέρνησης για το ΧΥΤΥ και σύμβουλος εταίρειας που κέρδισε την προσφορά.

Τέλος στην οικονομία δήλωσε ότι η κυβέρνηση κάνει πλάτες σε τραπεζίτες ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του ΔΗΣΥ να επιρρίψει τις ευθύνες των τραπεζών στην κυβέρνηση Χριστόφια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top