ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε εκπλήξεις η ανακοίνωση των Αριστίνδην του ΔΗΣΥ! Ποια είναι τα «ηχηρά» ονόματα

Mε εκπλήξεις η ανακοίνωση των Αριστίνδην του ΔΗΣΥ! Ποια είναι τα «ηχηρά» ονόματα

Τους οκτώ αριστίνδην και τον ένα συνεργαζόμενο υποψηφίους του ΔΗΣΥ για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου, παρουσίασε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει αξιόλογες προσωπικότητες, όπως ο Σόλων Κασίνης και η Καρολίνα Πελεντρίτου.

Υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, στη Λευκωσία, θα είναι ο υποψήφιος του συνεργαζόμενου με τον ΔΗΣΥ Κινήματος “Οικολογία Μπροστά” Ανδρέας Μασούρας, ο γιατρός Παύλος Δράκος, ο Σόλων Κασίνης και η Νατάσα Πηλείδου.

Αριστίνδην υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό θα είναι η Τούλα Ονουφρίου και η Καρολίνα Πελενδρίτου, στην Πάφο η Άρτεμις Σαββίδου και στην Αμμόχωστο οι Χρίστος Αγγελίδης και Χρίστος Γαλανός.

“Κυρίαρχο κριτήριο για τις προσωπικότητες που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας είναι να απαντούν στην απαίτηση της κοινωνίας μέσω των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τους προσόντων και των επιτευγμάτων και της κοινωνικής τους δράσης”, είπε ο κ. Νεοφύτου.

Είπε ακόμη ότι “οι συνεργαζόμενοι και κατ΄ επιλογήν υποψήφιοι μας ασπάζονται τις θέσεις του κόμματος στο Κυπριακό και στα θέματα οικονομίας, ενώ ο καθένας στον τομέα της ειδικότητας του θα προσθέσουν αξία και θα συμβάλουν τα μέγιστα στην παραγωγή πολιτικής που θα βελτιώνει την καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top