ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΚΟΤ γίνεται Υφυπουργείο Τουρισμού

Ο ΚΟΤ γίνεται Υφυπουργείο Τουρισμού

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω αποκάλυψε ότι προωθείται θεσμική αναβάθμιση του ΚΟΤ σε Υφυπουργείο Τουρισμού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Την αποκάλυψη ότι ο ΚΟΤ θα αναβαθμιστεί θεσμικά σε Υφυπουργείο Τουρισμού, έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ο κ. Πετρίδης εξήγγειλε τις αλλαγές που προωθούνται αναφορικά με τον κυπριακό τουρισμό, σε ημερίδα που διοργάνωσε ο ΔΗΣΥ στη Λάρνακα. Στην ημερίδα εξέφρασε την ετοιμότητα της Κυβέρνησης για κατάθεση ενός νομοσχεδίου που θα μειώνει το διοικητικό κόστος των ξενοδοχείων και των κέντρων εστίασης. Επεσήμανε επίσης πως θα πρέπει να γίνει αλλαγή στην κατηγοριοποίηση των ξενοδοχείων, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τον τουρισμό.

Τέλος είπε πως «προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους, δηλαδή τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και με την πολιτική των ανοικτών αιθέρων, να αυξήσουμε τη συνδεσιμότητα και να φέρουμε κόσμο στην Κύπρο. Όταν υπάρχει demand θα υπάρχει και supply» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «πρέπει να αυξήσουμε τη ζήτηση και γι’ αυτό χρειάζεται να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και λιγότερο γραφειοκρατικοί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top