LIFESTYLE

Σταυροκοπήθηκε όρθιος ο μπουζουξής μετά από το καυτό τσιφτετέλι της Ναυσικάς

Σταυροκοπήθηκε όρθιος ο μπουζουξής μετά από το καυτό τσιφτετέλι  της Ναυσικάς

Φωτιά στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Alpha, έβαλε με το τσιφτετέλι της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ακόμα ένα ασύλληπτο τσιφτετέλι απόλαυσαν οι τηλεθεατές της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Στο επεισόδιο του Σαββάτου, η εντυπωσιακή Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μοντέλο και ηθοποιός στο επάγγελμα, σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι το «Πότε Βούδας, πότε Κούδας» και έγινε το ...έλα να δεις. 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σήκωσε αμέσως το smartphone και άρχισε να τραβάει βίντεο για να μη χάσει στιγμή από το σόου της Ναυσικάς, ενώ μετά από λίγο ένας από τους οργανοπαίκτες δεν κρατήθηκε, σταμάτησε να παίζει μπουζούκι και έκανε το σταυρό του μπροστά στο ...ιερό θέαμα. 

Απολαύστε το τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου…

sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top